F&S Boekhoudkantoor in Rijkevorsel: mijn begeleiding is de basis van uw bedrijfssucces

EEN SLUITENDE OPVOLGING

Een boekhoudkantoor dat met u meedenkt, dat is onbetaalbaar. Niet letterlijk, natuurlijk. Want onze diensten zijn beschikbaar voor iedereen – van kmo’s en grotere ondernemingen tot kleine zelfstandigen en starters. Wij ontwikkelen boekhoudservice op basis van uw unieke situatie, met concreet en gespecialiseerd advies en een heldere begeleiding van uw activiteit.

 

Een boekhoudkantoor dat uw bedrijf zuurstof geeft om te groeien. Met een financiële en administratieve opvolging waarmee u zorgeloos kunt ondernemen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in administratie en boekhouding en sinds 2006 als erkend boekhoudkantoor bent u bij F&S Boekhoudkantoor in goede, betrouwbare handen.

 

Om u nog betere service aan te kunnen bieden is ons kantoor sinds kort geïntegreerd in het Kantoor Vandelanotte, more than accountants - www.vandelanotte.be

TROUWE KLANTEN, HET BESTE BEWIJS VAN MIJN SERVICE

 

Hét bewijs van onze klantgerichte, productieve en proactieve aanpak?

Dat zijn onze cliënten zelf : zij blijven op ons vertrouwen voor een feilloze opvolging van hun dossier.

 

 

SINDS KORT IS ONS KANTOOR GEINTEGREERD IN HET KANTOOR

VANDELANOTTE, MORE THAN ACCOUNTANTS

 

WWW.VANDELANOTTE.BE

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK – INCLUSIEF SOLIDE SERVICE

Een boekhouding voor starters en een boekhouding voor kmo’s zijn twee verschillende zaken. Toch is de basis van de geboden service identiek.

Wij zijn steeds bereikbaar voor professioneel advies.  Voor starters bieden wij  gratis eerstelijnsadvies aan.

 

Wij gaan steeds op zoek naar mogelijkheden om onze aanpak te verbeteren. Op deze manier kunnen wij onze cliënten een sluitende opvolging aanbieden op elk moment van het jaar.

 

Wilt u zelf onze aanpak ontdekken? Of hebt u hulp nodig bij het opstarten van uw zaak? Contacteer het kantoor en wij organiseren graag een gratis kennismakingsgesprek.